Wat anderen zeggen..

Om je een kijkje in mijn eigen keuken te geven, hieronder wat informatie omtrent mijn klanten en resultaat uit mijn werk. Want ja, ik kan je alles wel mooi vertellen, maar daar koop jij niks voor natuurlijk.

Ik werk sinds het prille begin van Desirée's onderneming met haar samen en wat haar duidelijk typeert is haar grote onvermoeibare enthousiasme. Ze vindt alles leuk en is ontzettend leergierig. Ze pakt dingen snel op en durft vragen te stellen als het haar niet duidelijk is. Desirée heeft me inmiddels al flink ontzorgd en samen hebben we mooie resultaten behaald!
Desirée bruist van energie en dat zie je terug in haar werk en commitment. Meteen vanaf het eerste moment dat ik met haar in contact kwam merkte ik dat ze enorm gemotiveerd en betrokken is. Op een hele prettige manier denkt ze mee, geeft ze suggesties, maar blijft daarnaast enorm flexibel zodat ze echt werk levert wat aansluit bij je business. Ze schrijft lekker, werkt gestructureerd en overzichtelijk. Heerlijk!
Desirée heeft veel kennis van haar vak. Ze adviseert en onderbouwt dit ook. Tot nu toe hebben deze adviezen altijd tot mooie resultaten geleid. Verder is ze je altijd een stapje voor: nog voordat je tegen een probleem bent aangelopen, heeft Desirée het al waterdicht gemaakt. Dat is wat ik goed kan gebruiken! Een stukje ontzorging.
Desirée neemt voor mijn bedrijf de hele social media over, van het bedenken van de strategie tot het uitvoeren daarvan. Ik vind het heel fijn om met haar samen te werken en ze is een goede sparringpartner. Ze is enthousiast, denkt actief mee, komt zelf met suggesties voor verbetering en kan de strategie die ze bedenkt goed onderbouwen. Hierdoor is ons bereik op social media gestegen en halen we hier meer klanten uit.

Een kleine greep uit mijn klantenkring

Samen met deze fantastische vrouwen heb ik al veel kunnen bereiken. Meer tijd voor de dingen die er toe doen!

Weten wat ik voor jou kan betekenen binnen je business?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik jou uit handen kan nemen of waarbij ik je kan ondersteunen? Of zie jij jezelf al sparrend en brainstormend, met mij aan je zijde, wilde business plannen maken?

Plan dan middels onderstaande knop jouw gratis en vrijblijvende (ja, écht vrijblijvend) strategiegesprek in!